Rechtsbijstand verzekering

De zakelijke rechtsbijstandverzekering biedt dekking voor geschillen die voortvloeien uit de uitoefening van uw bedrijf en de juridische verweerkosten die hieruit voortvloeien. Geschillen met afnemers, leveranciers, personeel en debiteuren zijn zaken die vallen onder de verzekeringsdekking. Eigenaren / firmanten kunnen hun particuliere rechtsbijstand optioneel meeverzekeren. U kunt kiezen uit twee verzekeringen: Standaard en Extra.

Bij de Rechtsbijstandverzekering Extra is het verzekerde bedrag per gebeurtenis voor externe kosten hoger en bent u voor meer juridische problemen verzekerd dan bij de Rechtsbijstandverzekering Standaard.  Ontvang direct uw offerte  of bekijk eerst de productkaart of polisvoorwaarden.

 

 

Overige verzekeringen

Naast onze nadrukkelijke specialisaties, zijn wij uitstekend in staat om u als DGA, zelfstandig ondernemer, vrije beroepsbeoefenaar of MKB onderneming te bedienen en te ondersteunen bij overige verzekeringsvragen.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze dienstverlening en wat we hier voor u in kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of bel met 0342 40 19 45. Wij helpen u graag verder!

Voor een objectief advies bent u bij ons aan het juiste adres!