Kenmerkend Henst & Lunsen

Kenmerkend voor Henst & Lunsen is de efficiënte en toch zorgvuldige wijze van adviseren en begeleiden met als doel uw bedrijfsrisico’s beheersbaar te maken.  Deels door risico’s te verzekeren, deels door de juiste organisatorische maatregelen aan te reiken en deels door risico’s gefundeerd in perspectief te plaatsen.    

Vanzelfsprekend mag u erop vertrouwen dat uw zaken bij ons veilig en discreet zijn. Ons kantoor beschikt over de benodigde AFM vergunningen (12002127) en accreditaties en is aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD aansluitingsnummer 300.000086). Al onze medewerkers zijn gescreend, beschikken over de vereiste Wft diploma's en worden middels permanente educatie continue bijgeschoold.

Als kantoor beschikken wij over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering met verzekerde limieten van € 1.300.380,00 maximaal per aanspraak en € 1.924.560,00 maximaal per verzekeringsjaar. 

Henst & Lunsen is aangesloten bij:
AFM
AFM
AFM De Autoriteit Financiële Markten
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op de financiële markten: op sparen, beleggen, verzekeren en lenen.
Kifid
Kifid
Kifid Klachteninstituut Financiële Dienstverlening
Bij Kifid kunt u terecht wanneer u een financiële klacht heeft. Kifid bemiddelt in geschillen tussen consumenten met banken, verzekeraars, intermediairs en andere financiële dienstverleners.