Werkgeversaansprakelijkheidsverzekering

Als werkgever draait u steeds vaker op voor de kosten als gevolg van ongelukken van werknemers, ook al lijken deze op het eerste gezicht niet direct aan het werk gerelateerd. Uw zorgplicht als werkgever om een behoorlijke verzekering af te sluiten is de laatste jaren vanuit rechtspraak sterk toegenomen. Uw bescherming hiertegen is de werknemerschadeverzekering of in mindere mate de Wegam verzekering. De werknemerschadeverzekering (WSV) biedt primaire dekking voor situaties waarbij u als werkgever vanuit goed werkgeverschap wordt aangesproken (BW 7:611).

Binnen onze onlinemodule is het mogelijk om de Wegamverzekering mee te verzekeren. De gewone aansprakelijkheidsverzekering verzekert u namelijk niet voor schade die verband houdt met motorrijtuigen en op de aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen (WAM) is de bestuurder van het motorrijtuig niet verzekerd. Met de werkgeversaansprakelijkheidsverzekering binnen de online module bent u verzekerd voor deze aansprakelijkheid. Het verzekerde bedrag is € 1.000.000,-. 

 

Regel direct online uw werkgeversaansprakelijkheidsverzekering

 

Overige verzekeringen

Naast onze nadrukkelijke specialisaties, zijn wij uitstekend in staat om u als DGA, zelfstandig ondernemer, vrije beroepsbeoefenaar of MKB onderneming te bedienen en te ondersteunen bij overige verzekeringsvragen.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze dienstverlening en wat we hier voor u in kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of bel met 0342 40 19 45. Wij helpen u graag verder!

Voor een objectief advies bent u bij ons aan het juiste adres!