Onze waarden

Ons kantoor benadrukt efficiëntie in dienstverlening met specialisatie, een breed marktaanbod en automatisering. Het belang van klanten staat centraal, met eerlijke adviezen en proactieve alternatieven. Productselectie is gebaseerd op kwaliteit boven prijs, ondersteund door vergelijkingssoftware en actuele databases.

Tot uw dienst!

In de online wereld vormt Henst & Lunsen Adviseurs Adviseurs BV een helder baken voor advies en bemiddeling op het gebied van aansprakelijkheidsverzekeringen, inkomensverzekeringen en overige zakelijke verzekeringen. Kwaliteit, eerlijkheid en transparantie vormen de kernwaarden van ons bedrijf. We bedienen en behandelen onze relaties zoals we zelf ook bediend en behandeld willen worden. Een hoog kennisniveau, professionaliteit, volledige onafhankelijkheid en verregaand specialismen zijn kernbegrippen die het fundament voor ons bedrijf en onze passie vormen.

Hoge kwaliteit is onze standaard

We zijn doortastend, vasthoudend, zien kansen in plaats van bedreigingen en buigen waar haalbaar onmogelijkheden om in mogelijkheden. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. We zijn groot geworden door compact te blijven en met een team van zeer deskundige collega’s zijn de lijnen kort en zijn we optimaal bereikbaar voor onze relaties.

Vol vertrouwen naar de toekomst

Groei is voor Henst & Lunsen adviseurs geen doel op zich. Door onze kwaliteit van werken en onze specialismen realiseren we een gezonde autonome groei die in de loop der jaren heeft geleid tot een grote, tevreden en enthousiaste klantenkring.

Door onze groei en ons rendement zijn we in staat om ook in de toekomst een betrouwbaar, kwalitatief hoogstaand en financieel gezond intermediair te blijven. Welkom bij Henst & Lunsen Assurantie Adviseurs BV!