Fijne feestdagen en een mooi, gezond en ondernemend 2023 gewenst!

Graag willen wij u bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen het afgelopen jaar. Wij wensen u samen met uw dierbaren fijne feestdagen en een mooi, gezond en ondernemend 2023! Wij zijn u graag weer van dienst het komende jaar.

Traditiegetrouw doneren wij onze besparing

Graag willen wij u bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen het afgelopen jaar. Wij wensen u samen met uw dierbaren fijne feestdagen en een mooi, gezond en ondernemend 2023! Wij zijn u graag weer van dienst het komende jaar.

Traditiegetrouw doneren wij onze besparing op kerstkaarten. Naast deMax Foundationhebben we dit jaar ookStichting Raiseals goed doel geselecteerd.

Hartelijke groet,
Team Henst & Lunsen Assurantie Adviseurs BV

Meer nieuws over mkb verzekering­en

04-03-2024

Het belang van een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

Een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering is een noodzakelijk instrument voor zakelijke zekerheid. Het biedt bescherming tegen de onvermijdelijke risico's die gepaard gaan met bestuursverantwoordelijkheden en stelt bestuurders in staat om met vertrouwen te opereren in de wetenschap dat ze adequaat beschermd zijn tegen persoonlijke aansprakelijkheid.

Lees verder
21-03-2024

Bedrijfsrisico's zakelijke dienstverlening in beeld

De zakelijke dienstverleningssector is een belangrijke speler in de Nederlandse economie, met ongeveer 500.000 bedrijven waarvan bijna 88% zelfstandige professionals zijn. Een opvallende trend is de toenemende consolidatie, vooral in de accountancy, consultancy en ingenieursbureaus, gedreven door factoren zoals de krappe arbeidsmarkt, digitalisering en uitbreiding van diensten. Deze sector staat voor specifieke risico's zoals verstoringen in de bedrijfsvoering en schade aan klanten, werknemers of derden, zowel door materiële als letselschade of door cybercriminaliteit. Het beschermen van bedrijfsmiddelen zoals inventaris, elektronica en kantoorpanden tegen inbraak, brand en waterschade is van vitaal belang voor het waarborgen van operationele continuïteit.

Lees verder
09-04-2024

Veel aanbieders vergelijkingswebsites niet bekend met P2B Verordening

De Platform to Business Verordening (P2B Verordening) van invloed kan zijn op vergelijkingswebsites en verzekeraars. Deze Europese regelgeving, van kracht sinds medio 2020, stelt transparantie- en nalevingsverplichtingen voor platforms, zoals vergelijkingswebsites, die diensten aanbieden aan zakelijke gebruikers zoals verzekeraars. De verordening is bedoeld om de verstoorde onderhandelingspositie van verzekeraars te verbeteren en situaties te voorkomen waarin platforms zichzelf bevoordelen.

Lees verder