Specialist (beroeps)aansprakelijkheid

Specialist (beroeps)aansprakelijkheid


Hoe fijn is het om als klant te spreken met een adviseur die verstand van zaken heeft? Een adviseur die niet alleen een advies geeft maar jou meeneemt in alle mogelijkheden die er zijn? Die meedenkt wanneer er ontwikkelingen zijn binnen jouw eigen onderneming? Deze adviseurs werken bij Henst & Lunsen in Barneveld en zoeken een collega met dezelfde mentaliteit! Ben jij de Specialist(beroeps)aansprakelijkheid die het team komt versterken? 

Jouw carrière als Specialist (beroeps)aansprakelijkheid

Jij bent de Adviseur bedrijven en de Specialist gericht op het segment (beroeps)aansprakelijkheid. Je adviseert en begeleidt nieuwe klanten in het traject om tot een passende verzekering of passend verzekeringspakket te komen. Hierin maak jij, samen met de klant, keuzes uit de producten van meer dan 60 verzekeraars. Daarnaast ben je niet alleen gericht op ‘jouw’ eigen segment maar heb je ook oog voor crossen deepsell. De adviesgesprekken doe je anno 2017 veelal telefonisch of via een van de andere virtuele kanalen.

Na een succesvol traject wordt de klant toegevoegd aan jouw portefeuille. Hier eindigt het proces niet.Met regelmaat ben je in contact met jouw klant en blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen. Je vraagt actuele gegevens op om te controleren of alle verzekeringen nog passend zijn. Is jouw advies om de verzekeringen aan te passen? Ook dan begeleid je de klant zorgvuldig gedurende het traject.

Jouw werkomgeving bij Henst & Lunsen in Barneveld
Jouw 5 collega’s op kantoor in Barneveld zijn één voor één specialisten gericht op de segmenten inkomen, AOV en (beroeps)aansprakelijkheid. De main-focus per persoon is een bewuste keuze om echt als specialist te kunnen fungeren. De specialist waar elke zakelijke klant van Henst & Lunsen kan rekenen op een zorgvuldig en efficiënt traject.

Kenmerkend voor de organisatie is de no-nonsense mentaliteit. Iedereen is iedere dag lekker met zijn werk bezig, er wordt hard gewerkt en iedereen neemt zijn verantwoordelijkheid om er samen een succes van te maken. Dit betekent initiatief nemen en ook actie ondernemen als je (verbeter)kansen ziet.

Ben jij de ideale Specialist (beroeps)aansprakelijkheid?
• Je hebt een hbo-diploma op bachelor niveau, zoals Management, economie en rechten (MER)
• Je bent in het bezit van de (wft-)Modules basis, schade particulier en schade zakelijk
• Je hebt de afgelopen 3 jaar (beroeps)aansprakelijkheidsverzekeringen geadviseerd (gericht op de zakelijke klant)
• Je kent het aanbod van (beroeps)aansprakelijkheidsproducten vandiverse verzekeraars

Enthousiast? Solliciteer direct!
Wacht niet te lang, want 18 januari sluit deze vacature. Je kunt solliciteren met een cv en motivatiebrief en deze mailen naar: l.burgmeijer@rochewood.nl
• Binnen 5 werkdagen een persoonlijke reactie
• Een eerste telefonische kennismaking
• Een eerste selectiegesprek met Rochewood
• Een eerste (en mogelijk tweede) selectiegesprek bij Henst & Lunsen
• Een referentieonderzoek onder jouw meest recente leidinggevenden
• Een duidelijk arbeidsvoorwaardenvoorstel
• Een getekende arbeidsovereenkomst
• Jouw eerste werkdag als Specialist en taart van Rochewood!